Ledige stillinger!

Ledige stillinger!

Har du ambisjoner innen elektrofaget, og lyst på en jobb med varierte oppgaver?

Har du ambisjoner og lyst på en jobb med varierte oppgaver? Se våre utvalgte stillinger!

 

Innkjøpsleder for vår innkjøp og logistikk avdeling


Maxeta søker ny leder for vårt innkjøp og logistikkavdeling. Vi har store, langsiktige prosjekter med proffe og krevende kunder. Maxeta AS betjener flere markedssegmenter, hvorav elforsyning innenfor installasjon og e-verk, jernbane, data sprede nett-fiber-kobber, samt leveranser av egenproduserte sykeromskanaler utgjør den største andelen av vår virksomhet. Maxeta er i sterk vekst, og har sitt hovedkontor i Skein. Maxeta har også avdelingskontorer med egne lagre i Tønsberg og Sandnes. Som leder for innkjøp og logistikkavdeling får man overordnet ansvar for alt av innkjøp og logistikk. Videre vil man arbeide med å få på plass pris- og rammeavtaler med et stadig stigende antall leverandører.

Ved interesse, les mer her

 

Salgsingeniør/saksbehandlere for vår installasjons salgsavdeling


Maxeta søker flere salgsingeniører/saksbehandlere til vår installasjons salgsavdeling. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø med både unge og erfarne ingeniører/elektrikere. Vi har kunder i hele Norge som trenger vår ekspertise i det som blir kalt «elektrifiseringen av Norge». Vi ser etter deg som tar initiativ og vil utvikle deg hos oss. Du er strukturert, selvstendig og glad i elektrofaget.

Ved interesse, les mer her

 

Prosjektingeniør for vår helse og omsorgs avdeling


Maxeta søker fremtidig produktansvarlig for vår helse og omsorgs avdeling. Avdelingen utvikler og produserer medisinske forsyningsenheter i form av sykeromspaneler, kanaler og uttaksenheter, hovedsakelig for det Skandinaviske markedet. Produksjon og produktutvikling foregår ved vårt hovedkontor i Skien. Produktene er underlagt Medisindirektivet (93/42 EEC/MDR regulativet 2017/45). Avdelingen har ISO 13485 kvalitetssikringssystem for produksjon av medisinsk utstyr. Vedkommende vil ha ansvar for sertifiseringer, kvalitetssystemet og vedlikeholde våre Nemko-sertifikater. Videreutvikle og forbedre våre produkter i tråd med utviklingen i markedet. Bistå med løsningsforslag i form av tegning og tilbud til byggeprosjekter i Norge, og til våre samarbeidspartnere i Skandinavia.

Ved interesse, les mer her