Om oss

Om oss

Maxeta AS har forsynt Norge med elektrotekniske produkter helt siden 1960.

Selskapet startet opprinnelig som en ren agentur- og grossistvirksomhet og representerer flere ledende produsenter av elektroteknisk materiell i Europa. Vi har etter hvert også utviklet en betydelig egenproduksjon som i dag utgjør mer enn 50% av den totale omsetningen.

Maxeta AS betjener flere markedssegmenter, hvorav elforsyning og jernbane  utgjør de to største. Vi er også en betydelig leverandør av installasjonsprodukter både til private næringsbygg og offentlige servicebygg, til f.eks. helse- /omsorg og skole.

Maxeta AS har ca. 50 ansatte. Hovedkontor, produksjon og sentrallager er lokalisert på Nylende industriområde i Skien. I tillegg har vi salgskontor og distriktslager for elektroinstallasjon i Sandnes.

Maxeta har siden 2014 vært er godkjent lærlingbedrift. Mange av de produktene vi leverer, er produkter vi produserer selv. Produksjonen foregår i Skien, og omfatter blant annet bordmoduler, grenstaver og sykeromspaneler. Vi er avhengige av dyktige medarbeidere, som vi gjerne lærer opp selv.


Maxetas salgs- og leveringsbetingelser:
Norsk      Engelsk


Conflict Minerals Policy

The Transparency Act

Code of Conduct Policy